Първоначално публикувано от mordohy
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa Romeo 147 1.9 JTDM 16v 140hps - избор на масло
Collapse
X
-
147jtd 1.9 16v 140hp
E36-150hp
-
Първоначално публикувано от mecan Покажи съобщениеабе незнам дали е все едно да ядеш пържола или коричка хляб.ама аиде всеки си преценява сам за себеси.друг е факта че това е форум и би трябвало да се споделят мнения защо,как,и така на татък а не да се правим на голууууемииииии професори и разбирачи ма караи да е весело.аз до сега съм направил 70,000 хил.км са алфето взех я на 100.000 смених маслото веднага със кастрол 5В30 лонг лайф дават му 20.000 хил. по принцип или така поне твърдят. и една година ако не ги навъртиш км.на около 13/14000 гледам да го сменя.втората смяна беше пак кастрол 5В40 след това пак от същото и последния път реших да го сленя с Бардал 5В40 и да ви кажа съм доволен от всичките масла разлика несам видял от смяна до смяна несъм доливал нито капка.а колата си звучи перфектно.
Не трябва да робуваме на марки!
А за пържолата и коричката хляб...
Това е удар под кръста, особено както съм качил килата и всяка пържола е свързана с угризения!
По същество спамим, защото колегата пита какво масло да сложи на печката, а ние му омазахме темата!
Ама това си е традиция!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеНе знам защо ме цитираш, при положение, че в основата си казваш същото.
Не трябва да робуваме на марки!
А за пържолата и коричката хляб...
Това е удар под кръста, особено както съм качил килата и всяка пържола е свързана с угризения!
По същество спамим, защото колегата пита какво масло да сложи на печката, а ние му омазахме темата!
Ама това си е традиция!
Щом си минал вече на 15W50, следващата стъпка е направо да минаваш на литиева грес - и нея няма да ти я бара
Е, Тутела едно време правеха 20W60 ама вече го нЕмаsigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщениеЩом си минал вече на 15W50, следващата стъпка е направо да минаваш на литиева грес - и нея няма да ти я бара
Е, Тутела едно време правеха 20W60 ама вече го нЕмаест. говорим за бензини
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment